Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent med erfarenhet av TAKK till 10-årig kille i Helsingborg

2019-02-27 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
  
Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi en assistent till en glad och aktiv 10-årig pojke som bor varannan vecka hos sin mamma och varannan vecka hos sin pappa. Vår kund är en härlig liten kille som har måttlig utvecklingsförsening med hörselskada. Pojken använder sig av tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK).  Det är önskemål att man redan har kunskaper i TAKK. Finns möjlighet att även gå utbildning i detta.

Du som söker tjänsten behöver vara kreativ, påhittig, lyhörd och ha tålamod. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Tjänsten innebär aktiv tillsyn, speciellt med att avvärja faror, men även insatser kring den dagliga hygienen. Pojken och hans familj är aktiva och älskar att vara ute i naturen och att bege sig på utflykter, det är därför en fördel om du som assistent delar detta intresse. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn eller/och i någon annans hem är önskvärt.
Arbetsplatsen är rökfri.

Körkort är ett krav och egen bil är önskvärt.

Tjänstgöringsgraden är flexibel mellan 50-100%. Arbetstiderna är förlagda eftermiddag/kväll samt varannan helg.

Start så snart som möjligt.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Madelene Larsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: