Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterska till Frösundas Hälso- och sjukvårdsteam

2019-02-28 | Stockholm | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 6

På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat på individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Vi satsar på egen hälso- och sjukvårdsorganisation – vill du vara med i den? 
  
Frösunda Omsorg har beslutat att göra en viktig förändring kring hälso- och sjukvård, som vi bedömer kommer att stärka både vår kvalitet och kontinuitet.  Den nya organisationen kommer att svara för merparten av behoven av arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskestöd inom Frösundas affärsområden Funktionsnedsättning och Äldreomsorg. 
Teamen består av en teamledare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och ansvarar för kommunal hälso- och sjukvård upp till sjuksköterskenivå (där fysioterapeut och arbetsterapeut ingår).   Våra kunder är boende inom LSS, SoL och/eller går på daglig verksamhet. Det innebär att teamen behöver ha gedigna kunskaper inom ett brett spektra. Teamen kommer att utgå från Järfälla, Sollentuna och Hägersten. 

 Kompetenskrav och erfarenhet:

  • Legitimerad sjuksköterska och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
  • Är insatt i gällande lagstiftning och inriktad på patientsäkerhet
  • Vana av att leda hälso- och sjukvårdsarbete
  • Har god IT-vana av dokumentation och kvalitetsarbete
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Utbildning i demensvård är meriterande
Tjänsterna är på hel- och deltid i Stockholmsområdet. För rätt person erbjuder vi attraktiva villkor, karriärmöjligheter och möjlighet att gå vårt utbildningsprogram för chefer inom Frösunda. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Vid frågor kontakta:

Angelica Blomström
Telefon: 010-130 35 95
E-post: angelica.blomstrom@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , Chefsrekryterare
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: