Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kille i Växjö under sommaren

2019-03-01 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig assistent till kille i Växjö

1 plats

Personlig assistans – vad innebär det?
Personlig assistans handlar om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.
__________________________________________________________________________________________________________________
Specifikt om tjänsten

Frösunda Omsorg i Växjö söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som snarare ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig.

På kunds begäran söker vi en personlig assistent till en snart 30-årig kille med medfödd utvecklingstörning. Kunden arbetar på daglig verksamhet, vilket innebär att du har det pedagogiska ansvaret och att du ingår i ett arbetslag, tillsammans med andra omsorgstagare.
I arbetet kommer du att ha en aktiv roll i olika träningsmoment bl.a. inom musik och fysisk rörelse. I arbetet ingår även personlig omvårdnad utifrån grundläggande behov.
 
Du som söker är pigg och glad med erfarenhet av arbete inom vård- och omsorg omvårdnad/personlig assistans. Vi söker dig som är påhittig, initiativrik och ansvarsfull. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. du är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor.
Meriterande är om du har erfarenhet av och vet hur du ska agera vid kramper.
 
Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, så skriv och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV.
 
På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund: Respekt, Engagemang och Nyfikenhet, vilket innebär att vi värdesätter dessa egenskaper hos dig. Vi söker människor som tycker om utmaningar och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor.
 
Timavlönad anställning.
Kollektivavtal finns.
 
Tjänsten är ett sommarvikariat med fasta dagtider mån-fred, under veckorna 30-33.
Vi ser gärna att anställningen påbörjas så snart som möjligt och att du har möjlighet att arbeta vid behov. Efter sommaren fortlöper behovsanställningen. 
 
Rekrytering sker löpande och vi ser gärna att referenser lämnas.

Kontaktpersoner:

Lotta Gill , VC
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: