Logga in

Till toppen av sidan

Glad och positiv assistent till tjej i 30-årsåldern i Växjö

2019-03-07 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi på Frösunda Omsorg söker nu två personliga assistenter till en tjej i 30-årsåldern. Vår kund bor i Växjö och har en egen hund som är en viktig del i hennes vardag, det innebär att du som sökande inte kan vara allergisk mot pälsdjur. I arbetet ingår huvudsakligen personlig omvårdnad, finnas behjälplig med vardagliga hushållssysslor samt vid olika aktiviteter.

Du som söker är en glad och framåt tjej, runt 25-40 år. Vi söker dig som är påhittig, initiativrik och ansvarsfull. Det är viktigt att du har god självinsikt och är van att möta människors olika behov. Du som söker ska vara lyhörd, glad och omtänksam. Meriterande är om du har utbildning inom vården eller som personlig assistent.

Som personlig assistent är man en hjälpande hand i det dagliga livet men man kommer också vara ett socialt stöd, så det är viktigt att personkemin stämmer. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper så skriv och berätta om dig själv i ansökan.
 
Tjänsten är ett sommarjobb med möjlighet att börja som vikarie redan under våren. Man arbetar mestadels dygnspass med sovande jour. Arbetspassen är förlagda till både vardagar och helger.
Tillträde omgående. 
Körkort är meriterande, men inget krav.
Rekrytering sker löpande.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

Kontaktpersoner:

Lisa Högstedt , Verksamhetschef
Telefon: 0101303767


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: