Logga in

Till toppen av sidan

Sjuksköterskor som vill arbeta natt

2019-03-07 | Stockholm | Medarbetare | Äldreomsorg

Platser: 3

Många äldre upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med den stigande åldern och man blir inte sedd för den man är. Det tycker vi inte är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Det är en anledning till att vi växer och behöver fler duktiga sjuksköterskor.

Frösundas koncept bygger på modern forskning om kognition för att skapa högsta möjliga livskvalitet för våra kunder. Vi vet att alla människor är olika och att detta inte förändras även om den kognitiva förmågan gör så. Det finns därför inget enkelt recept eller manual för att förstå och stödja personer med kognitiv svikt. Istället anser vi att kunskap om kognition tillsammans med kunskap om individen är nyckeln till att lyckas. Det är först när vi lyssnar på kunden på riktigt som vi kan ge det stöd som han eller hon behöver. Det är då som vi arbetar efter kundens fokus.   

Om du brinner du för samma saker som oss kan vi erbjuda mycket attraktiva villkor, intressanta möjligheter inom organisationen och, inte minst ett av Sveriges viktigaste jobb.

 Kompetenskrav och erfarenhet:

  • Legitimerad sjuksköterska och erfarenhet av arbete inom äldreomsorg
  • Är insatt i gällande lagstiftning och inriktad på patientsäkerhet
  • Vana av att leda hälso- och sjukvårdsarbete
  • Har god IT-vana av dokumentation och kvalitetsarbete
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
  • Utbildning i demensvård är meriterande
Tjänsterna är på hel- och deltid i Norra Stockholmsområdet. Arbetstiden är förlagd till natt.
Tjänsterna utgår från äldreomsorgen med jour inom Funktionsnedsättning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Anneli Saarinen
Telefon: 010-1303698
E-post: anneli.saarinen@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , Chefsrekryterare
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: