Logga in

Till toppen av sidan

Vi önskar fler personliga assistenter till vår kund i Örnsköldsvik! Är det dig vi söker?

2019-03-12 | Västernorrland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det? 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?
Vi söker personliga assistenter till en av våra kunder utanför Örnsköldsvik. Kunden är en kvinna i 20-årsåldern med autism liksom fler funktionsvariationer som är i behov av assistans i hemmet, liksom i skolan och på aktiviteter. Vi söker främst timvikarier som kan vara flexibla och tillgängliga vid ordinarie personals frånvaro. Som timvikarie har du chans till fast schemarad över tid. Arbetstiderna varierar och är förlagda på dag, kväll, helg liksom natt, även dygnspass kan förekomma.

Som personlig assistent bör du vara, lugn, ansvarsfull och inkännande med god känsla för planering och strukturering. Utbildning är inget krav, däremot ser vi gärna att du har vårderfarenhet och kännedom om autism. Då kunden stundvis påvisar ett utåtagerande beteende så är det dessutom önskvärt att du behärskar ett lågaffektivt bemötande och kan anpassa dig efter kundens behov. Vidare är det meriterande om du innehar B-körkort och är rökfri. Vi lägger framförallt stor vikt vid din personliga lämplighet i rollen som assistent.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 33 32

Lena Sjöström , Verksamhetschef
Telefon: 0101303049


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: