Logga in

Till toppen av sidan

Boendestödjare på timanställning till gruppbostad LSS

2019-03-13 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se
 
Vi söker boendestödjare på timanställning (vikariat/AVA) till Brolunda gruppbostad
 
Vill du arbeta med att ge personer med funktionsnedsättningar stöd i deras vardag utifrån deras förutsättningar och villkor? Har du ett bemötande och förhållningssätt till andra som bygger på respekt, engagemang och nyfikenhet? Då är du antagligen rätt person för våra kunder och oss!  
  
Att arbeta hos oss innebär att stödja våra kunder efter deras behov av omsorg, villkor och intressen. Detta gör vi genom ett individuellt anpassat stöd och hjälp med att skapa struktur, rutiner och planering. Vi stöttar även kunderna i deras dagliga sysselsättning och fritidsaktiviteter. I arbetet ingår att du måste kunna skriva väl eftersom du kommer att föra social dokumentation. Detta är viktigt för att vi ska kunna utvärdera vårt stöd och följa lagstiftningen. Förutsägbarhet är också ofta viktigt för våra kunder, varför du även måste vara duktig på att följa överenskomna rutiner, policys och planeringar.
 
Vi söker dig som:
 
-          Är ansvarstagande och har ett genuint intresse för människor
-          Liksom vi tycker att alla ska bemötas med respekt, engagemang och nyfikenhet
-          Har erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning
-          Har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
-          Utbildning inom vård- och omsorg och funktionsnedsättningar är meriterande

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Frösunda tillämpar gällande kollektivavtal. Tjänsterna är vikariat/AVA på timmar med schema dag, kväll och natt. Vidare intervjuar vi löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.  
 
Välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Marita Ölmheden; Regionchef
Telefon: 010-1303414
E-post: marita.olmheden@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Joakim Lindfors , HR-specialist
Telefon: 010-1303554


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: