Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikariat Danvikstulls dagliga verksamhet

2019-03-14 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 2

Danvikstulls dagliga verksamhet riktar sig till personer inom LSS och personkrets 1, dvs  personer med utvecklingsstörning, autism, autismliknande tillstånd. Flertalet av våra kunder har även omfattande rörelsehinder.

På vår dagliga verksamhet är det kundens behov som styr. Vi ger individuellt anpassat stöd till kunderna, vår uppgift är att utveckla och stötta våra kunder i sina funktionsnedsättningar för att uppnå högsta möjliga livskvalité genom en fungerande och meningsfull vardag.

Verksamhetens inrikting är mot det estetiska området och vi erbjuder lustfyllda aktiviteter och social samvaro som stimulerar alla olika sinnen. Vi arbetar bland annat med musik, teater, skapande, media och kommunikation och mycket mer.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a. att tillsammans med kund planera och genomföra insatser i vardagen enligt uppsatta mål, leda/delta i aktiviteterna som syftar till att stimulera kundernas utveckling.

I vår verksamhet arbetar vi mycket med Alternativ och Kompletterande Kommunikation (AKK) och tydliggörande pedagogik. Medarbetarna i Danvikstull är mycket engegerade och kunniga vilket har gett verksamheten ett gott rykte vilket vi är mycket stolta över. Våra medarbetare förväntas vidare dela Frösundas värderingar såsom respekt, engagemang, nyfikenhet skapa förtroende och goda relationer med kunder, närstående, kollegor och övriga externa kontakter. 


Vi söker sommar timvikarier som kan arbeta under vår semesterperiod v 26-33. Tjänstgöringsgraden är 90%.

Vi söker dig som har; 
* Gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet eller motsvarande.
* Har erfarenhet av att arbeta med personer inom LSS personkrets 1.
* Besitter mycket goda kunskaper i det svenska språket, både tal och skrift.

Meriterande är om du har:
* erfarenhet av att arbeta med AKK och tydliggörande pedagogik.
* arbetat inom daglig verksamhet.


Vi rekryterar löpande så du är välkommen att skicka in din ansökan omgående!

Kontaktpersoner:

Ewa Andersson , Verksamhetschef


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: