Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikarierande personlig assistent sökes till kvinna med autism

2019-03-28 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker en sommarvikarie till vår kund i Eslöv. Kunden är en kvinna med utvecklingsstörning samt autism. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du ska vara kunden behjälplig i omvårdnad, hemmets vardagliga sysslor, matlagning och följa med kunden på hennes aktiviteter. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat då rutiner är en viktig del i kundens vardag.

Du som söker bör vara lugn, ödmjuk, och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Kundens diagnos gör att arbetet i perioder kan vara tufft fysiskt och psykiskt. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Har du erfarenhet av assistans, framförallt autism, ses detta som meriterande.

Hos kunden arbetar du dygnspass 08-08 med fem timmars jour mellan 01-06.
Tjänsten är på heltid vecka 26-33 med inskolning innan start.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Josefin Sandberg , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 30 00


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: