Logga in

Till toppen av sidan

Sommarjobb 5 veckor | personlig assistent

2019-03-28 | Värmland | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1Bakgrund.
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss.Plats: Säffle


Kunden:

Vår kund är en social, medelålders kvinna som behöver stöd i vardagen. Hennes intressen cirkulerar kring familjen och aktiviteter såsom utflykter till olika evenemang. Vidare gillar kunden att spendera tid i köket med att baka och laga mat. När tillfälle ges kommer ni att pyssla och när vädret erbjuder, spenderar ni tid utomhus.

Vi ser gärna att du som söker är kring 35 år och uppåt. För att lyckas i assistansen krävs att du kan anpassa dig efter kundens behov.
Naturligtvis sätter du kunden i främsta rummet och kan snabbt anpassa dig till dagens agenda. Är du dessutom en aktiv och engagerande person så har du goda förutsättningar att lyckas.

Krav:
Rökfri
Körkort

Specifikt om tjänsten:
Sommarvikariat från v. 29-32; 50-55% samt v.33; 80%
Arbetstiderna är förlagda till 09.00-16.30 | 19.00-21.30

Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Susanne Kielba , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 79

Carl Ivlove , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 37 17


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: