Logga in

Till toppen av sidan

Frösunda Omsorg AB söker tim/sommarvikarier

2019-04-02 | Blekinge | | Personlig Assistans

Platser: 6

Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.


Vad kan Frösunda erbjuda mig?

  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar – för att ansvar får dig att växa som person.
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.

Vad innebär tjänsten?

Arbetstiderna varierar mellan olika kunder och kan innebära arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar såsom helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Under sommaren behöver vi personal med varierande tjänstgöringsgrad. Även timvikarier efterfrågas sommartid.

Vi eftersträvar en 100% matchning mellan kundens önskemål och dig som assistents behov. Det betyder att vi utifrån personlighet,  kvalifikationer, önskemål om arbetstid och tjänstgöringsgrad försöker placera rätt assistent till rätt kund. Därför är det för oss  meriterande med utbildning och erfarenhet men inget krav. Vi går mycket efter personlig lämplighet och vilja.

Vi tycker nämligen att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum och du tillträder på schema över sommaren när ordinarie personal är på ledighet. Möjlighet att börja jobba omgående finns då vi redan nu har behov av fler personliga assistenter hos våra kunder. Du som nyanställd i företaget ska även genomgå en obligatorisk utbildning i Frösundas värdegrund och assistansarbete innan du tilträder ditt sommarvikariat.
  
Vi erbjuder flertalet tjänster med varierande tjänstgöringsgrad och förlagd arbetstid.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Anette Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 0101303154

Ann-Sofie Fohlin , Verksamhetschef
Telefon: 0101303145

Madelene Sjögren , Verksamhetschef
Telefon: 0101303297


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: