Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikarier som personlig assistent sökes åt äldre kvinna i Sandviken!

2019-04-02 | Gävleborg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2

Personlig Assistans - vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?

Plats: Sandviken

Arbetstider: Dygnspass

Krav: Du som söker är kvinna enligt kundens önskemål.

Vi söker dig som vill arbeta på schema i sommar hos en av våra kunder i Sandviken. Kunden är en äldre kvinna. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg tidigare. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Arbetstiderna är förlagda som dygnspass under veckans alla dagar. 

Det viktigaste är; 

Vi tycker att den viktigaste egenskapen är din vilja. Din vilja att ta ansvar, din vilja att lära dig nya saker samt din vilja att engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Som assistent bör du vara empatisk, flexibel och utåtriktad. Utbildning eller erfarenhet av personlig assistans är meriterande, men inte ett krav. 

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: