Logga in

Till toppen av sidan

Tjänst på 80 % som personlig assistent till vår beredskapsgrupp

2019-04-03 | Kronoberg | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig assistans – vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Att gå på toaletten själv, att klä sig själv, att ta en promenad, att gå på bio och att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, detta görs genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål.

Om du vill göra skillnad för andra samtidigt som du själv får möjlighet att utvecklas som individ, då ska du söka arbete hos oss. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

På Frösunda arbetar vi alltid utifrån vår värdegrund – respekt, engagemant och nyfikenhet. Människor som gillar utmaningen och brinner för att göra skillnad i omsorgen, för sina medmänniskor. I rekryteringsprocessen innebär det att vi värdesätter egenskaper som dessa hos dig. 
 

Specifikt om tjänsten 

Tjänsten är på 80 % och du ingår i vår beredskapsgrupp. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll,  helg och natt med jour.  Du ska kunna arbeta hos våra kunder inom närliggande orter runt om Växjö, så som  Alvesta, Ljungby och Tingsryd. Våra kunder är i alla åldrar.

Erfarenhet eller utbildningar inom vård och omsorg är meriterande. Krav finns på körkort och tillgång till bil för att du ska kunna ta dig till våra kunder. 
Den vi söker är flexibel, positiv, ser möjligheter och arbetar lösningsfokuserat. Du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga, samt är en bra lyssnare.  
 
Det är viktigt att personkemin stämmer så skriv gärna och berätta om dig själv och dina intressen i ett personligt brev som du bifogar med ditt CV.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning.
Kollektivavtal finns. 

Vi arbetar med löpande rekrytering så om du är den person vi söker ansök redan idag så att vi får en möjlighet att träffa dig!

Kontaktpersoner:

Lisa Stolt , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303766


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: