Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvik. - Personlig assistent till 20-årig kille

2019-04-04 | Kronoberg | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1

 

1 plats
Vi söker nu en personlig assisten till en kille i 20- års ålder med flerfunktionsnedsättning som är bosatt i Lessebo. Tjänsten är ett sommarvikariat, vi ser även att du har möjlighet att vara vikarie även före och efter sommaren. 

Kunden har p.g.a. sin funktionsnedsättning ett stort omvårdnadsbehov. Det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnad sedan tidigare och arbete med någon form av funktionsnedsättning. I dina arbetsuppgifter ingår att hjälpa kunden med vardagliga sysslor, vara med på daglig verksamhet samt under fritidsaktiviteter. Kundens intressen är bland annat veteranbilar, bowling, bada att lyssna på musik samt att umgås med familj och vänner.

Du som söker är självgående, aktiv och engagerad. Du är ansvarsfull, initiativrik och har ett stort hjärta. Du är rök- och tobaksfri samt innehar körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, varpå du i din ansökan bör berättar om dig själv som person. Arbetet är förlagt till dag, kväll, vaken natt och helg. På kundens önskan är B körkort och tillgång till egen bil ett krav.

Tjänsten är ett sommarvikariat med möjlighet till fortsatt anställning i form av behovsanställd/timvikarie.                                       

Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Ansökningar läses av både anhöriga och ansvariga på Frösunda.

Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!
 

Kontaktpersoner:

Elin Stenkvist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3000


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: