Logga in

Till toppen av sidan

Vill du bidra till min fortsatta utveckling? Bli min personliga assistent!!

2019-04-05 | Östergötland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


För kunds räkning söker Frösunda efter personliga assistenter till en positiv och aktiv man i 30- årsåldern för perioden fr.o.m. 2019-06-24 t.o.m. 2019-08-18.
 
Jag är en glad, social och spontan kille som gillar att hitta på saker såsom besöka olika musikevenemang, gå på fotbollsmatcher, besöka badhus/badplatser, ta en promenad på stan, träna osv.
För några år sedan var jag med om en olycka som ledde till att jag nu har en fysisk och kognitiv funktionsnedsättning. Mina personliga assistenter behöver dagligen vara mig behjälplig i min fysiska och kognitiva träning, dels för att jag ska kunna bibehålla men framförallt att utveckla och förbättra min nuvarande funktion för att kunna bli ännu mer självständig.
Jag behöver idag inga större hjälpmedel utan det räcker med att mina personliga assistenter är ett fysiskt stöd under min träning och vissa fysiska moment. Vid längre promenader kan jag behöva sitta i min rullstol som min personliga assistent då kör. Övrigt under dagen behöver jag hjälp med motivering och stöd i att planera/strukturera min vardag gällande personlig hygien, hemmets skötsel och olika inköp.
Jag är väldigt social, gillar att prata och träffa människor varpå mina personliga assistenter ibland behöver stödja mig i att läsa av de sociala koderna och sammanhang.
Vill du ingå i mitt positiva och sammansvetsade assistansteam och på så vis vara en viktig person för att jag ska kunna fortsätta utvecklas? Då ser jag fram mot att läsa din ansökan redan idag!
 
Jag söker dig som, precis som jag, är positiv och har en förmåga att se lösningar när problem eller svårigheter uppstår.
Du behöver framförallt vara tillgänglig för arbete under perioden 2019-06-24 t.o.m. 2019-08-18 för både dagpass och nattpass.
Du behöver vara trygg i dig själv, ordningsam, tålmodig och motiverande.
Då jag har ett behov av att träna och stort fokus ligger i att bibehålla och utveckla fysik och kognition, är det viktigt att du känner ett stort intresse i detta och finner glädje i att vara en viktig del i min fortsatta personliga utveckling.
Du bör trivas med att arbeta enskilt som såväl i grupp och ha en god samarbetsförmåga.
 
Krav
Att förstå och tala flytande svenska är ett krav.
Körkort är inget krav, men ett önskemål.
 
Tidigare erfarenhet/utbildning
Utbildning och yrkeserfarenhet inom området är meriterande men inget krav, då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Anställningsform
Vikarieanställning med överenskommet arbetstidsschema.
Tillträde; Omgående för inskolning med start av arbetstidsschema fr.o.m. 2019-06-24
 
Arbetstid/Schema
Arbetstidsschema enligt överenskommelse.
Arbetspass förlagd under dagtid, kvällstid samt nattetid med jour/väntetid.
Arbetspass är vanligtvis 12 timmar.
 
Lön
Timlön.
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
 
Urval av inkomna ansökningar kommer att ske löpande!
Du ansöker och bifogar personligt brev samt Cv endast via angiven länk.

Läs mer om Frösunda som arbetsgivare på www.frosunda.se
Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Sofi Hultgren , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 33 02


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: