Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till aktiv kvinna i Trollhättan

2019-04-09 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1


Vi söker en ny personlig assistent till en mycket aktiv yngre kvinna i Trollhättan.

Arbetet innebär att hjälpa vår kund rent fysiskt i det dagliga livet; i hemmet, på hennes arbete och i tränings- och tävlingssituationer, hon arbetsleder själv sina assistenter.

Vår kund ser gärna kvinnliga sökande i åldern 25 - 45 år. Du måste vara rökfri, ha god fysik och helst träna själv regelbundet då manuella förflyttningar(lyft) är en del av det dagliga arbetet.  Körkort B är ett krav, likaså mycket goda kunskaper i svenska och gärna även engelska då kunden reser en del. Det kan vara bra om du är praktiskt och tekniskt lagd, samt att du är snabblärd, ordningsam och har lätt att förstå muntliga instruktioner.

Du behöver vara flexibel och måste ha möjlighet att kunna följa med kunden på kortare resor ibland(över en helg eller ibland någon vecka) i tjänsten.

Intresse för idrott ser vi som ett plus.

Tidigare erfarenhet är inte ett krav, det viktiga är att personkemin stämmer, att du är lyhörd och intresserad av att jobba med människor, att du har en positiv inställning till det mesta och ser lösningar istället för hinder.

Tjänsten är schemalagd, på ca 70-80 %, enligt överenskommelse. Arbetstiden är vardagar kl 06.30-20.00, 1-2 dagar/vecka samt lite kortare pass varannan helg. Arbetstiderna varierar vid resor. Vi vill även att du har möjlighet att i viss utsträckning hoppa in extra utöver den schemalagda tiden.

Vi är även intresserade av dig som vill ha sommar/extrajobb, är i så fall tacksamma om du skriver det i ansökan.

Kontaktpersoner:

Anna Glenvik , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303620

Njomsa Plakiqi , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 01


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: