Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till 15-årig tjej i Rydebäck

2019-05-22 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

Till vår kund i Rydebäck söker vi nu en kvinnlig personlig assistent som är lugn och positiv. Kunden är en tjej i 15-årsåldern som bor med sin familj i Rydebäck. Som assistent hos denna tjej är du ett stöd i vardagen och följer med henne till sina fritidsintressen så som simning och gymnastik.
Du gillar att vara aktiv och hitta på roliga aktiviteter men samtidigt är du lyhörd för kundens dagsform och kan känna av när det är läge att ta det lugnt och vila.

Arbetstiderna är förlagda tisdagar och torsdagar ca. kl14-20 samt varannan helg ca. kl10-16.

Körkort är ett krav, tillgång till bil är en fördel.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: