Logga in

Till toppen av sidan

Vikarietjänst på Äventyrsskolan som tränare/elevassistent

2019-04-09 | Stockholm | Övriga tjänster | Funktionsnedsättning

Platser: 1

Äventyrsskolan söker dig som är engagerad, positiv, pedagogisk, har tålamod, gillar äventyr och vill arbeta som tränare/elevassistent med våra elever som har autism och utvecklingsstörning. Arbetslaget lärare och tränare har ett nära och kreativt sammarbete.

Vi är en grund- och gymnasiesärskola (tränings- och individuella programmet). Vi har även KTT (fritids) för de elever som har behov av det. På skolan har vi 14 elever och lika många personal.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med autism eller/och funktionsnedsättning, du har barnskötarutbildning eller liknande, meriterande med TBA kunskaper.

Som person har du ett pedagogiskt synsätt, engagerad, flexibel, tydlig, strukturerad, bra på att passa tider, har tålamod och gillar att hitta på aktiviteter både fysiska och kulturella. Det är viktigt att du är "godhjärtad och hårdhudad". Du ska kunna utrycka dig väl i svenskt tal och skrift. Du bör även ha körkort.

Du ska bidra till att våra elever upplever högsta möjliga livskvalitet genom att pröva nya aktiviteter och våga tänja på gränser!

I Frösunda har vi individuell lönesättning och kollektivavtal.

Vi söker nu en vikarie till en heltidstjänst. Vikariatet sträcker sig minst ett år med möjlighet till förlängning och eventurellt en tillsvidaretjänst.  

Vi ser gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan mottages endast via denna länk, ansökan ska innehålla personligt brev och cv som bifogas i angivet format.  Rekryteringen sker fortlöpande under ansökningsperioden,


Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Nanna Moe , Bitr. Rektor
Telefon: 010-1303469


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: