Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till kvinna i Holmby

2019-04-11 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Assistent sökes till tjänst på 85% hos kvinna i Holmby. Tjänsten innebär hjälp i hemmet samt förflyttningar och lättare omvårdnad. Tjänsten kräver körkort och bil. Du som söker måste tåla katter samt cigarettrök. Vi ser gärna att du som söker har en lugn personlighet och är i 30-55 årsåldern.

Passen ligger dagtid måndag till fredag.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Maria Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 30 00


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: