Logga in

Till toppen av sidan

Biträdande verksamhetschef/Sjuksköterska till Safirens äldreboende i Järfälla

2019-04-26 | Stockholm | Chef | Äldreomsorg

Platser: 1

Många äldre upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med den stigande åldern och man blir inte sedd för den man är. Det tycker vi inte är okej. Därför jobbar vi efter en tydlig idé på Frösundas Omsorg: Här bestämmer kunderna över sitt liv och sin vardag. Då säger de att de trivs bättre och upplever en högre kvalitet i sin omsorg. Det är en anledning till att vi växer och behöver fler duktiga verksamhetschefer. 

Biträdande verksamhetschef/ Sjuksköterska inom äldreomsorg till Safiren i Järfälla

Safiren ligger i Viksjö centrum nordost om Stockholm och det drivs i egen regi av Frösunda Omsorg. Här finns totalt 16 lägenheter och boendet riktar sig främst till personer över 65 år med demenssjukdomar. Det är möblerat för att skapa trivsel och ge en ombonad känsla, så hemlikt som möjligt. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Tjänsten innebär både uppdrag som sjuksköterska och som biträdande verksamhetschef. I första hand utgår befattningen från arbetsuppgifter som sjuksköterska med omvårdnadsansvar för våra kunder. I andra hand följer arbetsuppgifter som biträdande verksamhetschef. När verksamhetschefen inte är närvarande gör du dennes arbetsuppgifter fullt ut. Det kan innefatta hantering av avvikelser, schemaläggning, bemanning och kontakt med närstående etc.

För att lyckas i rollen är du legitimerad sjuksköterska och med erfarenhet av att ha arbetat på äldreboende och med personer som har demenssjukdom. Du har vidare dokumenterad erfarenhet som arbetsledare/samordnare. 

Formella kvalifikationer

o Legitimerad sjuksköterska
o Erfarenhet av ledarskap inom verksamhetsområdet.
o Erfarenhet av utökat ansvar som som samordnare, chef eller motsvarande.
o Dokumenterad god kommunikativ förmåga, såväl i möten med människor som i skrift.
o Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift.
o Giltigt körkort.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen och du kommer bl.a. gå en chefsutbildning.  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , HR Business Partner
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: