Logga in

Till toppen av sidan

Lekfull personlig assistent på ca 50-60% sökes till flicka i Sjöbo (sommarvikariat)

2019-04-29 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

På uppdrag av vår kunds föräldrar söker vi nu dig kvinna i 19-30 årsåldern som vill arbeta som personlig assistent.

Då kunden och familjen är bosatta i Sjöbo ser vi gärna att du bor i närområdet och att du har arbetat som personlig assistent eller med barn tidigare. Familjen har även bostad i Ystad så arbete där förekommer också.

Kunden är en rörelsehindrad flicka på 10 år som sitter i rullstol och därför förekommer en del lyft.

Kommunikationen är mycket viktig då flickan inte har något verbalt språk. Det är därför meriterande om du känner till Bliss, men det är inget krav. 

Vardagen består av lek, träning, bad, utevistelse, läxläsning, undanplockning från lek/kök efter tillberedning av eftermiddagsfika. Du är även behjälplig vid toalett och dusch.
Du som söker ska vara flexibel, påhittig, glad, lekfull och aktiv. Du ska kunna locka till lek och bus och samspela med flickan.

Du ska vara rökfri och tåla päls.

Tjänsten är ett sommarvikariat på ca 50-60% med möjlighet till förlängning under hösten. På hösten kommer tjänstgöringsgraden ligga på ca 30-40%. Arbetspassen ligger 10-18 under sommaren och till hösten kommer passen ligga eftermiddag/kväll efter skoltid

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetsadministratör
Telefon: 010 30 32 11


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: