Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till man i Vellinge

2019-04-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker nu en assistent till en trevlig man boendes i Vellinge. Vår kund är rullstolsburen med MS och behöver hjälp med allt i sin vardag samt allt som är nära honom som till exempel hygien och matlagning m.m. Mannen gillar det som gör livet gott och är gärna ute och ser sig omkring. Mannen är kulturellt och historiskt intresserad.

Du som söker tjänsten behöver vara ansvarsfull, lyhörd och ha tålamod. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba inom assistans/vård är önskvärt.

Körkort är ett krav.

Tjänsten är på ca 90%. Arbetstiderna är förlagda under dygnets alla timmar så du skall kunna arbeta varierande arbetstider, på natten är det jour mellan 01-08.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Maria Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 60

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: