Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till man i Malmö (ca 25%)

2019-05-02 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Till en av våra kunder i Malmö söker vi nu en personlig assistent. Kunden i fråga är en man i 65-års åldern och är beviljad assistans på grund av sin MS. Han behöver hjälp med mycket i sin vardag och vanligt förekommande arbetsuppgifter är hushållsarbete, rehabilitering, sjukhusbesök, personlig omvårdnad samt utflykter och aktiviteter utanför hemmet.

I denna rekrytering ser vi att du har arbetat inom vården tidigare. Du som söker denna tjänst bör vara lugn och tydlig men också "lättpratad" och inte alltför blyg. Du ska ha förmågan att känna ansvar i ditt uppdrag som assistent.

B-körkort är krav.
 
Nu söker vi en personlig assistent till en tjänst på ca 25 %. Det passar därför dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning. Passen ligger lördag och söndag var tredje helg 8.30-22.00 samt eventuellt någon kväll i veckan. Vi ser gärna att du som söker kan jobba mer under sommaren samt vid sjukdomar.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan omgående!

Förväntad start: Omgående

Försunda tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 3757

Maria Persson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3000


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: