Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikarier till gruppbostad strax norr om Uppsala

2019-05-02 | Uppsala | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1


Vi söker sommarvikarier till vår gruppbostad belägen ca 5 km norr om Uppsala. Vi söker dig som är intresserad av ett utvecklande och mångsidigt arbete som går ut på att ge stöd och service till de kunder som bor i verksamheten. Under sommaren har kunderna ledigt från sina dagliga sysselsättningar och är därmed hemma i verksamheten. Målsättningen i arbetet är att skapa en fungerande, trygg och stimulerande vardag för kunderna, med fokus på roliga sommaraktiviteter under deras ledighet.
Verksamhetens målgrupp är personer med funktionsnedsättningar och som tillhör personkrets 1 enligt Lag om Stöd och Service till vissa funktionshindrade (LSS). På gruppbostaden bor 6 personer i åldrarna 30-45 år. 
 
För att vara sommarvikarie krävs ingen utbildning, men erfarenhet av arbete med personer som har utvecklingsstörning och/eller psykisk funktionsnedsättning är meriterande. Det finns möjlighet till fortsatt extrajobb efter sommaren. Du behöver vara genuint intresserad av att arbeta med människor, vara pedagogisk och inkännande samt arbeta efter kundens önskemål genom företagets ledord Respekt, Engagemang och Nyfikenhet

Gruppbostaden ligger i Lövstalöt. Det finns goda bussförbindelser att ta sig till och från arbetet. B körkort är inget krav, men är uppskattat då det underlättar aktiviteter under sommaren.

Schemalagd arbetstid förlagd till dagar, kvällar, helger och nätter. Verksamheten har sovande jour.Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:

Carin Hallenberg , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 3280


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: