Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter sökes till kvinna i centrala Helsingborg

2019-05-06 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 

Vad innebär tjänsten?
Vi söker personliga assistenter till vår kund i centrala Helsingborg. Vår kund är en kvinna i 60-årsåldern med MS som behöver hjälp för att få sin vardag att fungera. Kvinnan är rullstolsburen och behöver hjälp vid förflyttningar, med hygien, matlagning, städning etc.

Till kundens intressen hör fotboll, handboll och att vara ute. Delar du något av dessa intressen är det positivt. Har du utbildning eller erfarenhet inom vården är det mycket meriterande men det är inget krav.

Kunden röker, så du behöver tåla cigarettrök.

Arbetspassen kommer ligga morgon/förmiddag samt kvällstid. Uppstart 1 juni som föregås av inskolning.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Margaretha Jönsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 40 84


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: