Logga in

Till toppen av sidan

Lugn och empatisk personlig assistent sökes till man i Luleå (75%)

2019-05-07 | Norrbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten?

Frösunda önskar utöka sitt team av fantastiska assistenter! Vår kund i Luleå är en man omkring 65-års åldern med demens- och parkinsondiagnos. Han önskar ditt stöd när det kommer till allt som rör hushållet, liksom hygien och medicinering. Hjälp honom gärna att komma ihåg saker när minnet sviktar, gör honom med nöje sällskap på promenader och stötta honom vid utevistelser. Var tålmodig när du tilltalar honom och hjälp honom hålla reda på sina tillhörigheter. Vi ser gärna en stor portion empati i dig som sökande och värdesätter en god kommunikativ- och motiverande förmåga. 

Till hösten kommer vi ha en schemarad ledig på drygt 75% där arbetstiderna  varierar och innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. För oss är det meriterande med utbildning men inget krav.

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 33 32

Erica Forsberg , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: