Logga in

Till toppen av sidan

Är du flexibel och vill arbeta extra inom personlig assistans? (dygnspass)

2019-05-10 | Dalarna | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans - vad innebär det?


Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor - på riktigt. Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 


Vad innebär tjänsten?


Vi söker dig som vill arbeta extra inom personlig assistans! Uppdraget gäller timvikariat vilket innebär vi söker dig som kan hoppa in vid ordinarie personals frånvaro eller semester. Detta kan både innebära planerade pass och arbetspass där du behöver komma in på kort varsel - därför söker vi dig som är mycket flexibel. Kanske är du pensionär eller arbetar deltid?


Plats: Centrala Falun

Arbetstider: Dygnspass från 09.00 till 11.00 dagen efter.

Krav: Du har någon erfarenhet av vård och omsorg sedan tidigare, är gärna bekant med lyftar och förstår vikten av ordning och reda.


Kunden är en man som är rullstolsburen. Du bör ha erfarenhet av att ha arbetat inom vård och omsorg tidigare och som person är du pigg, glad och tycker om att vara aktiv. Hund kan förekomma i hemmet så det är därmed viktigt att du tycker om djur och inte är allergiker. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 


Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Frösunda tillämpar individuell lönesättning efter kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: