Logga in

Till toppen av sidan

Fysioterapeut till modernt äldreboende i Haninge

2019-05-14 | Stockholm | | Äldreomsorg

Platser: 1


Frösunda Omsorg är ett av landets ledande privata omsorgsbolag. Vår vision är att vara drivande i utvecklingen mot nya spelregler i omsorgen så att alla våra kunder får en självklar plats i samhället. Frösunda har ca 2 500 kunder och 6 400 anställda inom personlig assistans, äldreomsorg, funktionsnedsättning och individ och familj med verksamhet över hela Sverige. Frösunda ägs sedan 2018 av det helsvenska företaget Brado AB. Läs mer om vårt arbete för att förändra branschen och kunna erbjuda en ny omsorg som på allvar ställer sig på kundens sida på www.frosunda.se

Fysioterapeut


På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat på individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Vi söker en Fysioterapeut till Hanvedens Vård och omsorgsboende
  
 
Arbetsuppgifter är att utifrån din specialistkompetens som fysioterapeut:

  • göra bedömning av och handlingsplan för kundens specifika behov för att förbättra och behålla sin funktions- och rörelseförmåga
  • samverka med kund/god man/närstående, kollegor och VC och genomföra insatser i vården enligt uppsatta mål i genomförandeplanen samt att säkerställa att kund får det stöd som efterfråga.
  • bidra till rätt kvalitet, resurseffektivitet och största kundnytta, att kontinuerligt kvalitetssäkra aktivitetsinnehåll inom ditt arbetsområde. 
  • dokumentera och rapportera insatser och avvikelser enligt gällande rutiner hos kund i social journal och till chef
  • på eget initiativ eller på uppdrag av VC göra riskbedömningar för kund, följa upp och åtgärda eventuella riskfaktorer
  • bistå kollegor med yrkeskompetens kring kunds behov
  • tillsammans med dina kollegor ge nyanställda rätt inskolning och introduktion hos kund utifrån bestämd rutin.

Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, initiativ- och samarbetsförmåga samt problemlösningsförmåga. Vi söker dig som är lugn och trygg i din arbetsroll. Som person är du självständig och har ett tydligt kvalitets- och kundfokus. Vi erbjuder ett roligt, självständigt & stimulerande arbete med möjlighet till personlig utveckling.

Kompetens och Kvalifikationer
Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut, arbetet kräver goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders inledande provanställning.  Tjänsten är på 20% ,en dag i veckan dock ej helger. Vi tillämpar individuell lönesättning. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. 
  
Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson:
Sofia Stenström; Verksamhetschef
0101303107  eller
vc.hanveden@frosunda.se

Kontaktpersoner:

Sofia Stenström , Verksamhetschef
Telefon: .


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: