Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kvinna i Lund

2019-05-15 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
För kunds räkning söker vi en kvinnliga assistent som kan tänka sig att arbeta hos en av våra kvinnliga kunder i Lund. Kunden ser gärna att du som söker är kvinna mellan 25-35 år.

Kunden är en kvinna i 35-årsåldern. Hon är mycket delaktig i sin assistans och berättar själv vad hon förväntar sig av dig som assistent i ditt arbete. Då kunden har astma är det ett krav att du är rökfri. Det är också ett krav att du är simkunnig då ni går och simmar ibland. Du ska tåla och tycka om hundar då kunden har en hund.

I arbetet med kunden är Du ett stöd i vardagen vilket innebär att du är hennes förlängda armar och ben. I arbetet ingår också hjälp med matlagning, hygien och städning, sjukgymnastik, sjukhusbesök mm. Som assistent hos denna kvinna är du också ett fysiskt stöd i arbete/fritid så som simning, umgänge med vänner och familj m.m.

Arbetet är förlagt dygnets alla timmar. Arbetspassen är 8-16 och 16-08 med väntetid 23.25-08. Tjänsten är på ca 50% med möjlighet till mer.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa hos vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas.

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Mimmie Hjalmarsson , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 32 11


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: