Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till man i 60-års åldern boende i Växjö.

2019-05-24 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 3


Personlig assistans – vad innebär det?

Personlig assistans handlar om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet. Du ska som personlig assistent arbeta aktivt för att kunden ska uppnå högsta möjliga livskvalité, vilket uppnås genom att arbeta utifrån kundens behov och önskemål. Frösundas humanistiska värderingar grundar sig i att alla människor har lika värde och samma rätt till ett bra liv. Förutsättningarna för det kan variera och just därför är det så viktigt för oss att se varje individ och hans eller hennes möjligheter och behov. Det försöker vi göra både på ett professionellt och på ett medmänskligt sätt. 

Nu söker vi dig som vill jobba som personlig assistent till en man bosatt i Växjö,  i 60-års åldern med parkinsons. Arbete som personlig assistent innebär att hjälpa kunden i sin vardag. Till arbetsuppgifterna med denna kund hör sysslor som matlagning, städning, på och- avklädning, hygien men även att delta tillsammans med kunden i olika aktiviteter.

Det är viktigt att du som söker förstår och visar respekt för kundens integritet. För kundens välmående är det även viktigt med en glad och positiv inställning där det finns en kreativitet och ett driv att hitta på saker i vardagen samtidigt som du är lyhörd, ansvarsfull och trygg i din arbetsroll.

Vi söker på kundens begäran dig som är kvinna i åldern 40-65 år. Kunden ser gärna att du delar hans intresse för matlagning och hockey.

Vi söker nu flera nya assistenter inför nystart av uppdraget. Tjänsterna är fastanställning (visstid så länge assistansuppdraget varar). Tjänstgöringsgraderna kan variera mellan 60-100% och arbetstiderna är förlagda till dag, kväll och helg.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans. Friskvårdsbidrag finns att erhålla.

Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande, bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, så skriv och berätta om dig själv i din ansökan.
 

Kontaktpersoner:

Elin Stenkvist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 68

Lisa Stolt , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 66


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: