Logga in

Till toppen av sidan

15-årig tjej utanför Helsingborg söker personlig assistent

2019-06-03 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.
Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi en kvinnlig personlig assistent till vår kund boendes utanför Helsingborg. Kunden är en tjej på 15 år som sitter i rullstol. Det är därför meriterande om du som söker har erfarenhet av rullstol samt lyftteknik. För att passa tjänsten behöver du vara tålmodig, ha humor och sunt förnuft. Det är även meriterande om du har erfarenhet av eller kunskap om DBT; dialektisk beteendeterapi.

Körkort är ett krav.

Vi söker främst timvikarier med möjlighet till fasta pass. Passen är förlagda morgon, dag och kväll såväl vardag som helg.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Kontaktpersoner:

Ellen Hagström , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010 130 37 57

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 37 56


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: