Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent till kund i centrala Göteborg!

2019-06-03 | Västra Götaland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?  

  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin

 
Vad innebär tjänsten?
Kunden är en rullstolsburen man med neurologisk sjukdom, som bor i centrala Göteborg. Du kommer stödja honom i vardagen med bland annat personlig omvårdnad, allmänt hushållsarbete och fritidsaktiviteter. Kundens intressen är idrott, träning, matlagning och resor. Det är ett plus om även du delar dessa intressen. I arbetet kommer du följa med honom på aktiviteter och utflykter utanför hemmet, som läkarbesök eller en promenad i solen.

Du som söker har social kompetens, är kommunikativ, ansvarsfull och lugn. Som personlig assistent är det viktigt att vara lyhörd för när du ska hjälpa till och när du ska backa tillbaka. Tidigare erfarenhet som personlig assistent är en merit, dock inget krav. Du behöver goda kunskaper i svenska, både tal och skrift, eftersom dokumentation ingår i arbetet. Kunden ser gärna att du är rökfri.

Arbetstid: dygnpass (med jour), vardag som helg.
Anställningsform: Så länge assistansuppdraget varar
Tjänsten tillsätts enligt överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan, bifoga personligt brev och CV!

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Hicham Hussein , Verksamhetschef
Telefon: 010 130 36 16


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: