Logga in

Till toppen av sidan

IT-intresserad personlig assistent sökes!

2019-06-03 | Halland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
 
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt.
 
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete.
 
Vad erbjuder Frösunda medarbetare?
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin

 
Vad innebär tjänsten?
Nu söker vi en personlig assistent till en kille i 25-årsåldern som bor utanför Kungsbacka . Du är ett stöd i vardagen och hjälper till med aktiviteter, omvårdnad och allmänt hushållsarbete. Kundens stora intresse är IT och dataspel, och det är en fördel om du delar intresset, eftersom det är en del i arbetet.
 
Det är en fördel om du har kunskap eller erfarenhet av autism. Tidigare erfarenhet som personlig assistent eller liknande är ett plus, men viktigast är att ni trivs tillsammans. Du som söker är lugn och lyhörd person, som vill stödja en ung person i hemmet.

Tjänsten är 95%, så länge assistansuppdraget vara, och startar omgående efter en längre inskolning. Arbetstiderna är dagtid, mån-fre.

Välkommen med din ansökan, bifoga CV och personligt brev.

Kontaktpersoner:

Madeleine Jönsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-1303249

Emelie Johansson , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303617


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: