Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent i sommar i Ljungby sökes!

2019-06-05 | Kronoberg | | Personlig Assistans

Platser: 1

Vi på Frösunda omsorg söker dig som vill arbeta som personlig assistent. Vill du arbeta i ett företag som strävar efter att ge personer med funktionsnedsättning högsta möjliga livskvalitet och är du en person som ser möjligheter istället för hinder så kan vi vara arbetsgivaren för dig!
 
På kundens begäran söker vi kvinnliga personliga assistenter mellan 25-45 år, åt en man i 60-års ålder bosatt i centrala Ljungby. Arbetet är omväxlande och innehåller förutom personlig omvårdnad hjälp med vardagliga hushållssysslor såsom matlagning, bakning, praktiska göromål med huset, trädgårdsarbete samt andra fritidsaktiviteter. Kunden är väldigt aktiv vilket innebär att du följer med på aktiviteter och resor. Kunden har en egen bil som han använder mycket, att du som söker har körkort är därför ett krav. Det är vidare ett krav att du är rökfri.
 
Vi söker
En person som är praktiskt lagd, är intresserad av trädgård och trädgårdsarbete, tycker om att baka samt kan tillaga svensk husmanskost. Du får även gärna dela kundens musik- och dansintresse samt tycka om att vara utomhus och hitta på saker. Det är en fördel om du bor i Ljungby eller i närheten.

Som personlig assistent arbetar du i kundens hem. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar, och det är något som du förväntas arbeta utifrån. 


Tjänsten
Behovsanställning. Vi söker dig som kan jobba som vikarie tillsvidare med en större tjänst under sommaren. Det förekommer arbete dagtid, kväll och helg.

Tillträde
Omgående

Individuell lönesättning. Kollektivavtal Branch G – personlig assistans.

Bifoga CV och personligt brev. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan. Vi vill tipsa dig om att vara snabb in med din ansökan då rekrytering sker löpande!

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Om du vill veta mer om oss som assistansanordnare gå in på vår hemsida www.frosunda.se

Kontaktpersoner:

Elin Stenkvist , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 303768


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: