Logga in

Till toppen av sidan

Personliga assistenter med intresse för friluftsliv och musik sökes till Skellefteå

2019-06-05 | Västerbotten | | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det? 
  
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen att fungera. Personliga assistenter gör skillnad för människor – på riktigt. 
  
Som personlig assistent förväntas du ha empatisk förmåga och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Din vilja att ta ansvar och engagera är vad som ger våra kunder en kvalitativ assistans. Din arbetsplats är där kunden befinner sig vilket ger ett varierande och händelserikt arbete. 
  
Vad erbjuder Frösunda medarbetare? 
 
  • Ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Ansvarstagande – ansvar ger trygghet för kunden
  • Ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik
  • Ett kundnära arbete
  • Interna utbildningar - Frösundaakademin
  • Friskvård för visstidsanställda
  • En nära kontakt med din verksamhetschef

Vad innebär tjänsten? 
Vi söker dig som vill jobba inom personlig assistans i Skellefteå. Kunden är en kvinna på 27 år med autism som är blind från födseln. Hon är väldigt aktiv och har ett stort intresse av musik och sång, olika typer av handarbeten, friluftsliv och bad. Stor vikt läggs på din förmåga att strukturera, motivera och kommunicera med kunden samt att du har ett glatt och positivt förhållningssätt.

Vi söker i första hand timvikarier där fast schemarad är möjligt över tid om så önskas. Som timvikarie är det väsentligt att kunna vara flexibel och ställa upp på kort varsel vid ordinarie personals frånvaro. Körkort är meriterande men inget krav. För oss är det även meriterande med utbildning eller erfarenhet av autismspektrat.

Arbetstiderna varierar och innebär arbete dag/kväll/natt/dygn på vardagar och/eller helg. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. 

Till denna tjänst krävs ett utdrag ur belastningsregistret som du beställer via länk nedan:
https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.
 
Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Ida Gustafsson , Rekryteringsspecialist
Telefon: 010-130 33 32

Sara Palm , VC
Telefon: 0720-664976


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: