Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent i Kävlinge

2018-10-15 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1

För kunds räkning söker vi nu personliga assistenter som vill jobba hemma hos en av våra kvinnliga kunder i Kävlinge.

 Kunden är normalbegåvad och levnadsglad kvinna med många åtaganden och talar om hur hon vill ha sin assistans utförd! Kunden har en CP-skada samt en synskada, och behöver hjälp och stöttning i den vardagliga livsföringen, så som vid aktiviteter, träning, hushållssysslor och personlig omvårdnad. Till kundens intresse hör bland annat matlagning, bakning och träning och det är ett stort plus om du delar dessa intressen.

 

Kunden önskar sökande som är rökfria, 25-35år och som bor i eller nära Kävlinge, Lund, Helsingborg, Malmö. Du bör ha erfarenhet av CP-skada eller annan erfarenhet som bedöms vara lämplig. Positivt om du har humor och är stabil, har en seriös inställning till jobbet samt ordning och reda. Kunden ser gärna assistenter som är lugna, effektiva, händiga och bör kunna hantera snabba förändringar. Söker i första hand en manlig assistent.. Du måste också tåla katt, då det finns katt i hemmet. 

 

Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

 

Kontaktpersoner:

Madelene Larsson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 37 58


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: