Logga in

Till toppen av sidan

Arbetsterapeut

2019-04-11 | Stockholm | Medarbetare | Funktionsnedsättning

Platser: 1

På Frösunda arbetar vi med "Kundens fokus", individuellt anpassat stöd som genomgående präglas av respekt, engagemang och nyfikenhet. Detta bygger på bland annat på individkunskap och kognitionskunskap. Utifrån kundperspektiv arbetar vi med att på olika sätt stödja kunderna och värna om personlig integritet och självbestämmande. På Frösunda arbetar vi med tydlig struktur, kommunikation och med ett lågaffektivt bemötande. 

Vi satsar på egen hälso- och sjukvårdsorganisation – vill du vara med i den? 
  
Frösunda Omsorg har beslutat att göra en viktig förändring kring hälso- och sjukvård, som vi bedömer kommer att stärka både vår kvalitet och kontinuitet.  Den nya organisationen kommer att svara för merparten av behoven av arbetsterapeut, fysioterapeut och sjuksköterskestöd inom Frösundas affärsområden Funktionsnedsättning och Äldreomsorg. 
Teamen består av en teamledare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter och ansvarar för kommunal hälso- och sjukvård upp till sjuksköterskenivå (där fysioterapeut och arbetsterapeut ingår).   Våra kunder är boende inom LSS, SoL och/eller går på daglig verksamhet. Det innebär att teamen behöver ha gedigna kunskaper inom ett brett spektra. Teamen kommer att utgå från Järfälla, Sollentuna och Hägersten. 

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut arbetar du med att skapa förutsättningar för kunden att leva ett så självständigt liv som möjligt. Du gör ADL-bedömningar och upprättar rehabiliteringsplaner. Tillsammans med kunden sätter du upp mål och arbetar mot dessa. I arbetet ingår aktivitetsträning, utprovning, förskrivning och utvärdering av tekniska hjälpmedel. Du arbetar för att det rehabiliterande förhållningssättet ska genomsyra hela verksamheten genom att arbeta i team tillsammans med sjukgymnast, sjuksköterska och omvårdnadspersonal. Därtill har du tillgång till stöd i ditt arbete i form av regionchef, kostchef, dietist, MAS etc. Arbetet är stimulerande med möjlighet till personlig utveckling, utbildning och karriärmöjligheter.

Som medarbetare hos oss är du


  • Trygg och beslutsmässig
  • Genuint intresse för människor
  • Engagerad och en självklar förebild i att leva företagets värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet
  • Pedagogisk och social

Vi letar efter dig som


  • Är legitimerad arbetsterapeut
  • Van att driva utvecklingsarbete kring attityder och förhållningssätt
  • Kunnig i att arbeta i enlighet med gällande lagstiftning och inriktad på patientsäkerhet med kunden i fokus
  • Har erfarenhet av att arbeta med funktionsnedsättning
  • Har goda kunskaper inom att använda IT som ett verktyg för dokumentation samt kvalifikationsarbete
  • Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift
Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansökan

Rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan redan i dag.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktpersoner:

Tobias Knutsson , Chefsrekryterare
Telefon: 010-130 30 44


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: