Logga in

Till toppen av sidan

Söker du efter ett perfekt jobb vid sidan av studierna? Se hit!

2019-05-02 | Kronoberg | Medarbetare%Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1


Du som söker är en glad, lugn, ansvarsfull och engagerad person som kan jobba självständigt. På kunds begäran söker vi en kvinnlig assistent. Vi ser gärna att du är i minst 25-års åldern och har någon form av arbetslivserfarenhet. Detta jobb är perfekt för dig som söker ett arbete vid sidan av dina studier eller annat deltidsjobb. Du kommer arbeta i ett privat hem så det är viktigt att du också är inkännande och lyhörd. Erfarenhet av vård och omsorg är en merit men stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
 
Kunden är en 37-årig kvinna boende i Växjö. Hon är rullstolsburen p.g.a. funktionshinder och har behov av personlig assistans i sin dagliga livsföring både i hemmet och vid vistelse på daglig verksamhet. Kunden saknar verbalt tal men får och stöd av personlig assistent att kommunicera med ljud, bilder och mimik.
Tjänsten innefattar allt från måltider, förflyttningar, hygien, aktiviteter, utflykter och träning.
 Mer information ges vid intervjutillfälle.
 
Tjänsten omfattar eftermiddags/kvällstid kl. 17.00–21.00 en dag i veckan och var 3:e lördag-söndag kl. 8.30–18.00. Möjlighet finns att arbeta extra tid, då i första hand sön-och helgdagar. Du skall också kunna vara behovsanställd och gå in vid ordinarie personals semester, annan frånvaro och vid behov
 
Anställningen börjar senast v. 27 med bredvidgång.
Semestervikariat fr.o.m. v. 29 – 31 heltid/vardagar dagtid, v. 32-33 deltid/ca 75 %
Fr.o.m. v. 34 schemalagd tid.

Rekrytering sker löpande, så välkommen in med din ansökan redan idag!

Kontaktpersoner:

Lisa Stolt , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303766

Annie Alm , Verksamhetschef
Telefon: 0101303768


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: