Logga in

Till toppen av sidan

Årets julklapp – en gåva som gör skillnad

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. För sjätte året i rad har vi valt att ge en julklapp som gör skillnad. Vi kommer att skänka ett bidrag för att skapa bättre förutsättningar i världen. Frösunda startade med idén att alla kan vara delaktiga i samhället om de får rätt möjligheter. Detta vill vi fortsätta bidra till.

I den här omröstningen kan du påverka fördelningen mellan olika mottagare för vår julklapp. Vi kommer att fördela pengarna i enlighet med hur ni röstar. Alla som får röster kommer att få del av medlen. Formuläret finns längst ned på sidan.

 

Rösta mellan dessa organisationer

Musikhjälpen

Under en vecka i december varje år sänder Musikhjälpen non-stop till förmån för utsatta och behövande. Årets tema heter Alla har rätt att funka olika, något som vi på Frösunda brinner väldigt starkt för.
Läs mer om Musikhjälpen här (öppnas i ett nytt fönster)

Våra barn

Sedan starten 2011 har vår ambition är att inspirera, motivera och lära ungdomar i utsatta områden att bli självständiga, starka individer med en trygg och hållbar framtid. Därför ser stiftelsen till att föräldralösa barn får möjlighet att studera, ha egen inkomst och egen bostad för att på så sätt få tillgång till sina fulla potential. Våra Barns långsiktiga vision är att barnhemsbarn och barn med funktionsnedsättning ska leva på samma villkor som alla andra i samhället. Vi ser till att skapa förutsättningarna så att alla, oavsett hinder, kan leva ett liv fritt från diskriminering.
Läs mer på deras webbplats (öppnas i ett nytt fönster)

Hjärnfonden

Hjärnfonden samlar in pengar till forskning och information om hjärnan och dess sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. Hjärnfonden delar ut stipendier och anslag till forskare och forskargrupper för att möjliggöra eller intensifiera viktig forskning. 
Läs mer på deras webbplats (öppnas i nytt fönster)

Stiftelsen Min Stora Dag

Stiftelsen MinStoraDag (MSD) hjälper svårt sjuka barn i Sverige att förverkliga sina önskedrömmar. Verksamheten bygger helt på frivillig volontär basis där det är barnens behov och önskemål som styr. Idag finns det 280 volontärer spridda över hela landet som med stort hjärta och varmt engagemang ger av sin tid och kunskap. 
Läs mer på deras webbplats (öppnas i nytt fönster)