Logga in

Till toppen av sidan

Järlåsa

Järlåsas nybyggda gruppbostad ligger belägen strax väster om Uppsala i ett vackert naturnära bostadsområde i lantligt miljö. Vi vänder oss till dig som vill bo i egen lägenhet och inom personkrets 1. Här har du din egen lägenhet och samtidigt möjlighet till gemensam samvaro med storstaden inom räckhåll.

Järlåsas nybyggda gruppboende är beläget strax väster om Uppsala i ett gemytligt bostadsområde med direkt närhet till naturen. Affär finns belägen på ett par minuters promenadavstånd liksom lokalbuss till Uppsala och Heby.

Ljusa, luftiga lägenheter

Järlåsa erbjuder nybyggda, ljusa och luftiga lägenheter med öppen planlösning, sovrum, vardagsrum, WC och rymlig klädkammare. Dessutom har varje lägenhet balkong eller terrass. Huset består av 6 lägenheter på två plan (med hiss) och gemensamt allrum, kök och expedition i samma byggnad. Varje lägenhet är på ca 44 kvm.

Möblera som du vill ha det

Varje lägenhet är luftig och ljus och du möblerar den efter din personliga smak. Du har tillgång till utrymmen som kan användas för samvaro och gemensamma måltider. Du hyr din lägenhet av Frösunda och har eget hyresavtal i form av ett andrahandskontrakt.