Logga in

Till toppen av sidan

Prostorpsvägens gruppbostad

Prostorpsvägens gruppbostad ligger i ett bostadsområde i stadsdelen Kärleken i Halmstad. Här bor man i en egen lägenhet och har samtidigt möjlighet till gemensam samvaro. Verksamheten riktar sig till personkrets 1.

Prostorpsvägens gruppbostad ligger cirka 4 km från centrum. Det nns fem lägenheter och gemensamma utrymmen med kök och allrum.

Stöd och utveckling för högsta livskvalitet

Att träna det sociala samspelet är en viktig del i varje persons utveckling. Vi erbjuder allt från gemensamma middagar och aktiviteter, restaurang- och biobesök till motionsaktiviteter.

Att skapa och verka för goda relationer kring kunden ser vi som en av våra viktiga uppgifter. Bland annat samarbetar vi med skola, arbete, daglig verksamhet, anhöriga och god man.

Våra medarbetares tider är anpassade efter kundens behov, vi bemannar mer när vi behövs och mindre när kunden är utanför boendet.

Här bestämmer kunden

På Frösunda Omsorg har vi en tydlig idé. Hos oss får kun- derna bestämma själva. Vi har märkt att då trivs de som bäst. Och då kan vi som jobbar här ge den bästa omsorgen.

Kundens fokus

För att våra kunder ska kunna bestämma hur de ska leva sina liv är det avgörande att vi vet vad de vill. Den kunskapen får vi genom ett omfattande arbete med social dokumentation och uppföljningar. Och istället för att ha fokus på kunden antar vi kundens fokus – alltså vad som är viktigt för kunden och inte vad omgivningen tycker är viktigt för den individen. Det skiljer oss från mängden och är grunden för kvaliteten i vårt jobb.