Logga in

Till toppen av sidan

Här bestämmer du.

Många människor med personlig assistans upplever att andra försöker bestämma över deras vardag. Makten över ens eget liv försvinner med funktionsnedsättningen och man blir inte sedd för den man är. Det tycker inte vi är okej. Vi kommer inte att försöka ändra på vare sig dig eller det liv du vill leva. Vi kommer inte att lägga oss i eller försöka styra dig. Det är ett löfte som vi inte sviker. På Frösunda Omsorg bestämmer du.

Även om man inte kan gå, så vill man röra på sig. Även om man inte kan prata, så vill man bli tillfrågad. Även om man inte kan se, så vill man upptäcka nya saker. Att behöva personlig assistans för att klara vardagen, innebär ofta begränsningar i livet. Att ha någon vid din sida, som gör det ”omöjliga” möjligt, är avgörande för att du ska må bra och kunna vara den du är. Personlig assistans genom oss innebär att du inte bara får välja, utan också bestämma. 

Vi låter kunderna säga vad de tycker, så att vi kan bli bättre.

Vad vi säger om oss själva, spelar mindre roll. Det viktiga är vad våra kunder tycker om oss. 

Läs om vad våra kunder säger här »

Läs mer om:

Du bestämmer över dina timmar.

Vad du vill göra under dina assistanstimmar lägger vi oss inte i. Däremot kan vi hjälpa dig att planera assistansen enligt handläggarens beslut, så att de räcker till det du behöver hjälp med och det du vill göra. Det kan även handla om att planera för att ”spara” timmar, för att möjliggöra assistans under exempelvis en semesterresa. Om du anser att du blivit beviljad för få antal timmar eller om ditt behov har förändrats, hjälper vi dig att ansöka om fler och ger dig juridiskt stöd hela vägen. Läs mer »

Stämmer detta verkligen? Så här tycker våra kunder.

Vad vi säger om oss själva, spelar kanske mindre roll. Det viktiga är vad våra kunder tycker och tänker.  

Läs om vad våra kunder säger här »