Logga in

Till toppen av sidan

Piteå

Frösunda erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning över hela landet. På vårt kontor i Piteå är du varmt välkommen att besöka oss för en pratstund och en fika.

Vi vet att alla är unika. Därför erbjuder vi personlig assistans som ska passa dig och det du behöver. Du ska givetvis själv välja vad som ska ingå i den form av stöd du vill ha och vad som ska ingå i din service.

Vi värnar om att du får rätt stöd

Som kund i Frösunda har du en egen kontaktperson med expertkompetens inom LSS-lagstiftningen som hjälper dig med juridisk rådgivning, med ansökningar och omprövningar eller i kontakten med handläggare. Allt för att din personliga assistans ska bli så bra som möjligt. Anlitar du idag en annan utförare och vill byta till Frösunda hjälper vi dig gärna för att se till att flytten blir smidig.

Gemenskap och en aktiv fritid

Vi erbjuder aktiviteter allt från kulturupplevelser till fysiska aktiviteter som ger möjlighet att umgås. Ofta håller vi till på vårt lokala kontor. Ibland erbjuder vi dessutom förmånliga erbjudanden och intressanta föreläsningar. Kolla in På-gångkalendern för att ta reda på vad som är på gång nära dig: frosunda.se/pa-gang

Hitta till oss

Frösunda
Kyrkbrogatan 10c
941 31 PITEÅ

Tel: 010-130 3000


Visa större karta