Logga in

Till toppen av sidan

Vi kommunicerar bra med kunder och kollegor

Att alltid ha en god dialog med kunder och medarbetare fungerar bra för Annet Klang som arbetar på en gruppbostad i Haninge. Hennes positiva attityd och engagemang i kunderna gör henne till en uppskattad medarbetare.

annet klang– Vi har precis fått ett nytt verktyg, Pictogram. Det är ett kommunikationsverktyg som underlättar i kontakten med våra kunder. Vi har fått utbildning i hur vi ska använda det för att prata med de kunder som annars har svårt att förmedla vad de vill. Jag använde det igår och det fungerade jättebra!

– De senaste månaderna har det varit så positivt på jobbet. Klart det kan hända småsaker ibland, som det gör på alla arbetsplatser men det har alltid gått att lösa genom att prata om det.

– Jag trivs jättebra på Frösunda och min arbetsplats. Jag trivs framförallt med mitt team. Vi kommunicerar bra – både medarbetare och chef, och det är aldrig någon som går bakom ryggen på någon annan.

– Jag är stolt över att vi jobbar med Kundens fokus. Det är det viktigaste för mig. Vi gör alltid vårt bästa för att de ska leva de liv de själva vill leva.