Logga in

Till toppen av sidan

Vi är ett väldigt drivet lag

Frösundas arbetssätt passar som handen i handsken för Kim Plato. Han jobbar på en gruppbostad i Falkenberg. Som ny i företaget ser han att Frösundas värderingar kommer till uttryck i alla moment och är entusiastisk över att bidra till kundernas livskvalitet som aktivitetsombud.

kim plato– Jag började för två månader sedan och trivs jättebra. Jag kom till Frösunda delvis för att jag vet att verksamhetschefen är fantastiskt duktig. Sedan gillar jag det här med kundens fokus – så vill jag jobba! Frösunda har också helt okej löner om man jämför med andra omsorgsbolag.

– Vi är ett väldigt drivet lag som gör ett förändringsarbete hos oss. Vi har ett ganska nytt övertag så alla rutiner och strukturer ska sättas, nya genomförandeplaner ska göras, och aktiviteter ska genomföras. Det har hänt mycket från det att jag började tills idag och vi fortsätter framåt hela tiden.

– Jag är ju inte den självgoda typen men jag är stolt över mitt bidrag till verksamheten. Jag har blivit tilldelat rollen som aktivitetsombud och fått goda resultat så det är många kunder som är intresserade att följa med på aktiviteterna. Det arbetet är jag nöjd med.