Logga in

Till toppen av sidan

Jag känner att jag kan lita på Frösunda som arbetsgivare

Att arbeta för en pålitlig arbetsgivare och ständigt få tillgång till kunskap genom Frösundas webbaserade läroplattform Frösundaakademin gör att Sam Mahmoud Silakhory trivs bra i äldreomsorgen och i mobila teamet i Uppsala. Verksamheten har stött på många utmaningar men Sam berättar om förbättringar och en stadig utveckling framåt.

sam silakhory– Frösundaakademin är bra. Det är lättare för alla när vi får förklarat hur vi ska jobba. När rutiner och värderingar sitter sparar vi tid och levererar kvalitet. De olika modulerna och kurserna är bra och viktiga verktyg för att se till att alla jobbar på rätt sätt. Äldre behöver ha någon att prata med och som uppskattar dem.

– Det finns flera anledningar till att jag trivs. Men framförallt att jag känner mig trygg och att jag kan lita på Frösunda som arbetsgivare.

– Vi har haft problem i verksamheten men hittar alltid lösningar. På vår avdelning har det blivit mycket bättre. Vi har fortfarande utmaningar men vi har lärt oss hur man ska prata med varandra – både vi som medarbetare och med chef. Kommunikationen har blivit mycket bättre och vi hittar lösningar snabbare.