Logga in

Till toppen av sidan

Personlig Assistent sökes till motorintresserad man i Sundsvall!

2018-05-28 | Västernorrland | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 2


Personlig assistent sökes till kund i Sundsvall!Personlig Assistans – vad innebär det?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. 
Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt.

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande, respekt och en god förståelse för vad ett adekvat bemötande innebär för varje kund. Vi ser gärna att du delar de intressen våra kunder har. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån.

Vad innebär tjänsten?

 
Vi söker en personlig assistent till en av våra kunder i Sundsvall. Kunden är en positiv man som är motorintresserad och vi ser gärna att du som söker delar hans intresse. Du arbetar där kunden väljer att vara; vilket innebär i kundens hem och på aktiviteter utanför hemmet. Det är viktigt att du har god självinsikt och van att möta människors olika behov. Du som söker är lyhörd och har ett ödmjukt och bra förhållningssätt mot andra människor. Du ska kunna tänka utanför boxen. Du är professionell och värnar om kundens personliga integritet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Skriv och berätta om dig själv i din ansökan.

Frösunda tillämpar kollektivavtal enligt bransch G. Vi arbetar med löpande rekrytering och du som blir aktuell för arbete kommer att inskolas i verksamheten på överenskommet datum.

Kontaktpersoner:

Frida Hallgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303475


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: