Logga in

Till toppen av sidan

Sommarvikarie till kund i Umeå, start V.25

2018-05-28 | Västerbotten | Övriga tjänster | Personlig Assistans

Platser: 1

Vad är personlig assistans?

Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad kan Frösunda erbjuda mig?
  • Vi erbjuder ett arbete som är meningsfullt och givande både för vår kund och för dig.
  • Vi erbjuder ett arbete där du får utveckla din kommunikationsförmåga
  • Vi erbjuder dig att ta ansvar
  • Vi erbjuder ett varierande arbete där den ena dagen inte är den andra lik.
Kunden.
Frösunda söker en personlig assistent till en av våra kunder som bor i Umeå med sin familj. Kunden är en man med Downs syndrom som är väldigt aktiv och som gillar utevistelser, sport och spel. Vi söker dig som vill jobba 13-17 mån-fre V 25, 27, 28 och 29 i första hand. Möjlighet finns sedan att fortsätta jobba inom företaget som timvikarie eller eventuellt på någon rad. 

Vi tror att du som söker har en hög ansvarskänsla och värdesätter noggrannhet och punktlighet. Vidare är det viktigt att du har lätt för dig att ta till dig instruktioner och är handlingskraftig och aktiv.  Kunden älskar variation i vardagen och vi ser gärna att du har ett lekfullt sinne och gillar att hitta på nya aktiviteter.

Som assistent till vår kund kommer du ta del av en varm och trevlig familj där kunden står i fokus och där du kan möta denne i sin vardag i enlighet med våra värderingar Respekt, Engagemang och Nyfikenhet. Erfarenhet av vård eller personlig assistans ses som meriterande, speciellt om du jobbat med personer med Downs syndrom förut. Det viktigaste för oss är dock din vilja. Din vilja att göra skillnad för en annan människa är det som ger assistans med hög kvalitet.

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. 

Frösunda jobbar med löpande urval.

Kontaktpersoner:

Jenny Fahlgren , Rekryteringsspecialist
Telefon: 0101303332


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: