Logga in

Till toppen av sidan

Personlig assistent sökes till 10-åring boendes utanför Malmö

2018-05-30 | Skåne | Medarbetare | Personlig Assistans

Platser: 1


Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Frösunda Omsorg söker nu en assistent till en 10 -årig pojke som bor med sin familj utanför Malmö. Vår kund är en glad liten kille som är multihandikapad. Han har ett omfattande vårdbehov, och behöver hjälp med det mesta. Man hjälper kunden med liftning, sondmat samt andningsmask och träningsschema. Det är meriterande om du har kunskap inom sug, sondmatning samt ADL. Pojken använder sig av tecken som alternativ och kompletterande kommunikation (TAKK), det är därför av stor vikt att du har kunskap inom detta.

Du som söker tjänsten behöver vara lyhörd, ansvarsfull, lugn och ha tålamod. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete, kan samspela med pojken och hans familj samt är flexibel vad gäller schema och arbetstider. Utbildning och/eller erfarenhet av att jobba med barn eller/ och i någon annans hem är önskvärt. Arbetsplatsen är rökfri.

Tjänstgöringsgraden är ca 65% och arbetstiderna är förlagda dag, kväll, natt och helg.

Förväntad start: Omgående
Innan anställning kan påbörjas måste utdrag ur belastningsregistret lämnas. Det är en fördel om du inför en intervju har förberett med att beställa registerutdrag från polisen. Blanketten du ska välja heter "LSS utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder".

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Kontaktpersoner:

Therese Jutemar , Verksamhetschef
Telefon: 010-1303756


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: