Logga in

Till toppen av sidan

Aktiv kille i Bollebygd söker assistent.

2018-05-30 | Västra Götaland | | Personlig Assistans

Platser: 1

Personlig Assistans – vad innebär det?
Personlig Assistans handlar i grund och botten om engagemang. Ett engagemang för en annan medmänniska som behöver hjälp med de saker i vardagen som många tar för givet, exempelvis att klä sig själv, att ta en promenad, att överhuvudtaget få vardagen fungerande. Vår bransch gör skillnad för människor – på riktigt. 

Yrket som personlig assistent ställer höga krav på flexibilitet, ansvarstagande och respekt. Din förmåga att arbeta utifrån kundens fokus och önskemål är avgörande för din lämplighet som personlig assistent. Respekt, Engagemang och Nyfikenhet är Frösundas värderingar och något som du förväntas arbeta utifrån. 
 
Vad innebär tjänsten?
Vi söker vikarier som kan arbeta  hos vår kund i Bollebygd. Som personlig assistent kommer dina arbetsuppgifter att variera. Du ska vara kunden behjälplig i omvårdnad, hemmets vardagliga sysslor, matlagning och följa med kunden på hans aktiviteter. Aktiviteter är allt från dagligverksamhet till olika sport och musik evenemang. Det är också viktigt att du kan arbeta strukturerat då rutiner är en viktig del i kundens vardag.

Du som söker tjänsten bör vara lugn, ödmjuk, och har förmåga att arbeta självständigt med kundens bästa i åtanke. Har du ett stort intresse för sport och musik är det ett plus. Vi ser det som en stor merit om du är positiv och lojal i ditt arbete och är flexibel. Det är viktigt att personkemin stämmer och att du har ett genuint intresse av att arbeta som personlig assistent. Har du erfarenhet av assistans ses detta som meriterande.

Arbetspassen är fördelade på hela dygnet.

Förväntad start: Omgående

Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.

Kontaktpersoner:

Mattias Loveson , Verksamhetschef
Telefon: 010-130 36 04


Ansök direkt genom att fylla i nedanstående formulär: